Najnovije vijesti

Mentor showcase 7. ZIP generacije

Sudjelovali smo na još jednom mentor showcaseu Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. Nakon selekcijskog procesa, u sedmoj generaciji ZIP-a sudjeluje isto toliko timova, a naš je zadatak pružiti im podršku i edukaciju, savjetovati ih u razvoju i provođenju ideja te pratiti njihov razvoj naredna četiri mjeseca. Sve se odvija u coworking prostoru ZIP.Factory, centralnom mjestu za rad trenutnih timova, ali i alumni članova, opremljenom svime što je timovima potrebno za rad i razvoj ideja. Po isteku četiri mjeseca najbolji timovi imaju mogućnost investiranja do 10.000 funti od strane “poslovnih anđela” te i dalje razvijati svoj projekt u ZIP-u. Naravno, uz našu punu podršku.

Evo i timova sedme ZIP generacije.

  • Bite je mobilna aplikacija za kupovinu koja omogućuje korisnicima da prate svoje najomiljenije fashion trgovine u gradu i među prvima kupe ekskluzivno proizvode po sniženoj cijeni definirajući po želji mjesto i vrijeme dostave, čak i unutar 90 minuta od kupnje.
  • Cinebond je aplikacija koja na osnovu ponuđenih i odabranih filmova, koji se trenutno prikazuju u obližnjim kinima, spaja filmoljupce. Odaberi film, podijeli kokicu s osobom koja ti se sviđa i trk zajedno u kino!
  • Drafter je web aplikacija koja omogućava igranje nogometne fantasy lige. Pruža korisnicima novu dimenziju praćenja nogometnih utakmica i mogućnost pokazivanja nogometnog znanja.
  • GP Arena je sustav za potporu vozačima motocikala. Zadaća sustava je prostorno-vremensko praćenje vožnje i analiza iste, recommendation system pneumatika te društvena mreža za populaciju koja voli motocikle.
  • Mobicon pretvara smartphone svakog sudionika predavanja u bežični mikrofon! Publiku će dodatno angažirati funkcionalnosti odgovaranja na ankete i komentiranja u stvarnom vremenu.
  • Mr. Nice omogućava vlasnicima poduzeća kontrolu na daljinu većine dijelova mobilnih telefona njihovih zaposlenika te roditeljima uređaje njihove djece. Pruža informacije o aktivnostima i kretnjama u obliku statističkih podataka.
  • UducateMe pomaže ljudima da kroz razmjenu znanja i iskustva grade svoju reputaciju što im omogućava unaprjeđivanje ili promjenu karijere.

Izvori: Netokracija, ZIP

AdministratorMentor showcase 7. ZIP generacije

Related Posts