mStart

mStart postao Oracle Gold Partner

 

mStart je postao Oracle Gold Partner u partnerskoj mreži Oracle Partner Network (OPN). Dodjelom članstva zlatne razine tvrtka Oracle prepoznala je predanost mStarta u razvoju znanja povezanih s Oracleom u pružanju projekata i rješenja utemeljenih na maloprodajnim paketima tvrtke Oracle, kao i u jedinstvenom rješavanju izazova zajedničkih kupaca u maloprodaji na europskom tržištu. Status Oracle Gold Partner dodatno proširuje mStartov maloprodajni portfelj i omogućuje tvrtki maksimalno iskorištavanje stručnosti i dosadašnjeg iskustva u trgovini te unaprijeđenje poslovanja u području procesa i tehnologije.
„Zadovoljni smo što ovim partnerstvom nastavljamo uspješnu suradnju s Oracle-om. Za mStart ovo partnerstvo predstavlja važan trenutak u razvoju poslovanja i daje nam priliku za iskorak na europsko tržište. Suradnju s Oracleom ćemo i dalje razvijati na korist i zadovoljstvo naših zajedničkih klijenata“, rekao je Ante Laušić, član Uprave mStarta.

Link: http://www.agrokor.hr/hr/vijesti/mstart-postao-oracle-gold-partner/?utm_source=newsletter_regija&utm_medium=email&utm_content=vise&utm_campaign=Agrokor_tjedni_pregled_20161121