SAP hybris day

Održan SAP Hybris Day u organizaciji SAP-a i mStarta

 

U Zagrebu je održan SAP Hybris day koji su organizirale kompanije SAP i mStart. Sap Hybris Day otvorili su Hrvoje Veselko, direktor prodaje u mStartu, koji je govorio o mStartovim iskustvima na implementaciji SAP Hybrisa te Sanja Popović, direktorica SAP Hrvatska.
Hrvoje Kujundžić, direktor razvoja, i Hrvoje Ljubičić, direktor službe elektroničke trgovine u Agrokoru, govorili su o web shopu Abrakadabra, koja koristi platformu SAP Hybris. Govoreći o prednostima Abrakadabre, naveli su široku paletu proizvoda, program vjernosti te različite načine plaćanja, kao što je pouzećem, što je dosta važno za domaće korisnike. Ljubičić je istaknuo: “U osnovi je vizija bila da napravimo jedan online market place koji će povezati online i fizičke dobavljače s kupcima. Naravno, u to treba svrstati i logistiku te široku metodu plaćanja za naša tržišta, kao i program vjernosti”.
Andrea Svilokos, rukovoditelj Službe digitalnog marketinga u Konzumu sudjelovala je na panelu čija je tema bila  kako će marketing izgledati 2020. godine te njegova uloga u modernom komuniciranju prema potrošačima. “Za pet godina će generacije koje su odrastale na internetu imati puno veću platežnu moć. Iz ugla kompanija, najbitnije je pratiti tržište i testirati stvari te tako prepoznati što funkcionira.”, izjavila je.

Članak možete pročitati ovdje: http://www.netokracija.com/sap-hybris-day-zagreb-marketing-2020-125793