Pripravnik u službi Oracle Retail sustavima (m/ž)

mStart d.o.o. je poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja, te digitalnu transformaciju. Šireći i unapređujući svoje poslovanje želimo svoj tim ojačati novim članovima, koji će raditi na implementaciji, razvoju i održavanju aplikativnog i tehničkog portfelja Oracle Retail ERP sustava.

Pripravnik u službi Oracle Retail sustavima (m/ž)

Opis:

Tražimo osobe koje žele razvijati svoju karijeru kao konzultant u timu za implementaciju i podršku Oracle Retail sustavima. Kandidati će imati mogućnost rada i učenja na jednoj od najvećih svjetskih platformi za podršku maloprodajnim procesima i implementaciji kod klijenata. Zadaci konzultanta su prikupljanje i dokumentacije informacija, analiza poslovnih procesa, implementacija i testiranje sustava, savjetovanje korisnika prilikom implementacije, predlaganje unaprjeđenja poslovnih procesa i optimalnog načina ispunjavanja potreba klijenata. Ukoliko želiš svjetsku karijeru prijavi se!

Uvjeti:

  • Dodiplomski/diplomski studij;  FER, FERIT, FESB, FOI, PMF, TVZ, Algebra ili drugi fakulteti informatičkog smjera
  • Poznavanje koncepata baza podataka
  • Poznavanje SQL-a
  • Poznavanje životnog ciklusa razvoja softvera, metodologije i modela
  • Znanje osnova programiranja

Od kandidata očekujemo: analitičko razmišljanje, samostalnost u radu, odgovornost, samoinicijativnost, fleksibilnost, organiziranost, želju za stalnim usavršavanjem i edukacijom, orijentiranost na tim, aktivno znanje engleskog jezika.

Vaše ponude sa životopisom pošaljite najkasnije 7 dana od dana objave natječaja na e-mail adresu: natjecaj@mstart.hrVeličina datoteke max 2mb, podržani formati: pdf, doc i docx.