ASP.NET WEB developer (m/ž)

mStart plus d.o.o. je poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja, te digitalnu transformaciju. Ako želite raditi s najsuvremenijim tehnologijama u dinamičnom okruženju pridružiti se razvojnom timu koji radi na razvoju i implementaciji postojećih rješenja te izradi novih funkcionalnosti i modula.

ASP.NET WEB developer (m/ž)

Novi članovi će imati mogućnost upoznati se i s ostalim tehnologijama iz područja digitalne arhive, ali i drugih portfelja te će imati mogućnost rada na optimizaciji postojećih aplikacija i algoritama s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva i poslovnih procesa. 

Uvjeti:

  • poželjno dodiplomski/diplomski studij, FER, FOI, FERIT, FESB, PMF ili drugi fakulteti informatičkog smjera
  • poželjno iskustvo u izradi web aplikacija i web servisa korištenjem ASP.NET, XML, HTML5, JavaScript, CSS3 tehnologija.
  • dobro poznavanje SQL, PL/SQL programskog jezika

Od kandidata očekujemo: samostalnost u radu, odgovornost, samoinicijativnost, fleksibilnost, organiziranost, želju za stalnim usavršavanjem i edukacijom, orijentiranost na tim, aktivno znanje engleskog jezika.

Naša e-mail adresa na koju primamo Vaše životopise je  natjecaj@mstart.hrVeličina datoteke max 2mb, podržani formati: pdf, doc i docx.