mStart napravio iskorak u farmaceutsku industriju

mStart napravio iskorak u farmaceutsku industriju

Nakon uspješne implementacije SAP BusinessOne rješenja te mProcesa u tvrtkama Salvus i Ljekarnama Švaljek, mStart se može pohvaliti iskorakom u farmaceutsku industriju.

Cilj projekta bio je  kroz primjenu SAP Business One i mProces rješenja, optimizirati i standardizirati poslovne procese što bi u konačnici dovelo do unaprjeđenja poslovnih procesa i smanjenja troškova u svim segmentima poslovanja te povećanja konkurentske prednosti na tržištu.

Projektom su obuhvaćeni svi segmenti poslovanja (nabava, skladišno poslovanje, distribucija, prodaja, računovodstvo i financije, kotroling, integracije s vanjskim sustavima, upravljanje poslovnom dokumentacijom).

Svoje zadovoljstvo korištenjem sustava podijelio je g.Teodor Švaljek, predsjednik Uprave,  u prilogu za portal Dnevnik uspješnih. Više o benefitima nakon uvođenja SAP BusinessOnea, kao i što o samom rješenju kaže Mario Udženija, poslovni konzultant u mStartu pogledajte na linku https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tvrtka-salvus-iz-donje-stubice-uvela-sustav-koji-djelatnicima-olaksava-posao—553516.html