mStart tim na Algebrinom Leadership Talent natjecanju

Na trećem izdanju Algebrinog Leadership Talent Tournament natjecanja, održanom prošli petak, sudjelovao je i mStart tim u sastavu: Želimira Ivček, direktorica Službe podrške Oracle Retail sustavima, Marija Nenadić, specijalist u Odjelu napredne analitike, Maja Lukač, voditeljica Odjela CMS i procesing sustava, Ivana Miloš, specijalist u Službi ljudskih resursa, Ivan Ćosić, voditelj ključnih kupaca i Dominik Buždon,  voditelj Odjela telekomunikacija.

Riječ je o jedinstvenom jednodnevnom  natjecanju u poslovnim vještinama, u organizaciji Algebrinog e-Leadership MBA tima. Tema ovogodišnjeg natjecanja temeljila se  na poslovnoj simulaciji stvarnog događaja, na temu aktualnog i vrlo neizvjesnog trgovinskog rata SAD-a i Kine. U natjecanju je sudjelovalo 18 timova iz različitih industrija, a procjenjivao ih je stručni žiri prema snalaženju u donošenju rješenja zadanog projekta te njegovog predstavljanja.

Za sudionike je ovo bila prilika da procijene svoje vještine snalaženja u poslovnom svijetu digitalnog doba, a svoje dojmove s natjecanja s nama je podijelila kolegica Ivana Miloš: „Jako lijepo, korisno i poučno iskustvo! Dobiti priliku naučiti više o aktualnoj temi, proučiti relevantne informacije u vrlo kratkom roku te donijeti zaključke koji bi mogli utjecati na cijeli svijet. Drugim riječima iskusili smo na svojoj koži kako je to biti osoba na vodećoj poziciji  u zemlji/poduzeću na jedan dan i nositi se sa svim rizicima i odgovornostima koje ta pozicija nosi. Bio je to prekrasan edukativan dan u društvu kolega s kojima sam se bolje upoznala i s kojima sam u timskom duhu i ozračju, uz puno optimizma i smijeha, međusobnom pomaganju i podržavanju branila boje mStarta.“