Mate Škugor prezentirao je case study na temu "Bez keša do novca"

Na jučerašnjoj konferenciji Poslovnog dnevnika "Smart Industry – Pogled u digitalnu budućnost," mStartov eWallet stručnjak Mate Škugor, prezentirao je case study na temu "Bez keša do novca" u kojoj je naglasio prednosti mStartovog cashless rješenja. Kroz svoju prezentaciju, Škugor je istaknuo ključne razlike između korištenja narukvica i bankovnih kartica na velikim događanjima:

"Premda koriste identičnu tehnologiju, plaćanja narukvicama i bankovnim karticama uvelike se razlikuju kad je u pitanju njihova efikasnost na događajima s velikim brojem korisnika. Narukvica je uvijek na ruci, pa korisnik lako i brzo ispravi pogrešku pružanjem druge ruke, dok potraga za karticama u gužvi može oduzeti dosta vremena," rekao je Škugor. Dodao je kako se "za gotovo 10% uplata karticama zahtijeva unos PIN-a, a u 3/4 slučajeva potrebno je umetnuti karticu u POS terminal, što usporava proces."

Ove razlike rezultiraju time da je na događanjima s velikim brojem korisnika putem narukvica moguće ostvariti i do 30% više transakcija u odnosu na bankovne kartice, čime se osiguravaju bolje korisničko iskustvo i veći prihodi. A zanimljiva je bila i činjenica kako je zahvaljujući mStartovom cashlessu i njegovoj integraciji sa sustavom kontrole prolaza, Ultra Europe festival u Splitu 2014. godine postao prvi potpuno integrirani cashless festival u ovom dijelu Europe.

Nema sumnje da mStartov cashless donosi brojne koristi našim klijentima, premda neke od njih nisu toliko vidljive dok se ne zaviri iza kulisa. 😉

Čestitamo Poslovnom dnevniku na jubilarnoj konferenciji💐 

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500