📣 mStart dan - okupljanje svih zaposlenika povodom 14. rođendana kompanije 💙

Razmjena znanja i iskustava uz bolje upoznavanje i druženje zaposlenika važan su dio organizacijske kulture mStarta. Tako je 14. rođendan kompanije obilježen posebnim događanjem, „mStart danom“, ovog puta s osvježenim konceptom koji je zaposlenike na jedno poslijepodne odveo u prirodu na službeni dio programa s prezentacijama, ali i niz popratnih aktivnosti za kreiranje nezaboravnih uspomena.

Mate Krpan, predsjednik Uprave mStarta, osvrnuo se na protekle godine i dao pogled u budućnost poslovanja zaključivši: „Rast mStarta, kako po prihodima, tako i po broju zaposlenika i kompleksnosti projekata ne bi bio moguć bez stručnosti i predanosti naših ljudi koji su pokazali snagu u svim situacijama. Hvala vam na tome.“ Lada Kovjanić, ovogodišnja Inženjerka godine i starija softverska inženjerka u mStartu, s kolegama je podijelila svoju inspirativnu životnu priču. Jozo Džakula, direktor informatike Konzuma, obogatio je događanje predavanjem „Maloprodaja kroz prizmu tehnologije“, gdje je podijelio najnovije trendove iz maloprodaje osvrnuvši se na uspješnu suradnju s mStartom. Završetak službenog dijela programa potaknuo je interakciju panelom "Jer mi smo svi jeans generacija", koji je okupio predstavnike svih generacija kompanije - kolege Mišu Stojanovića, Renata Koceta, Matea Gržetića, Donatelu Stilinović i Nikolinu Frklić.

Opuštanje u chill zoni, šetnje uz jezero, igranje društvenih igara, stolnog nogometa i tenisa, plesanje uz DJ-a i saksofon ispunili su prostor smijehom i dobrim vibracijama, dok je plesna radionica uz ritmove mStart himne bila vrhunac večeri i razotkrila najbolje mStart plesačice i plesače. Nepresušna energija gotovo 350 uzvanika još je jednom pokazala snagu zajedništva i timskog duha.


Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500