mStart dio HRUSKO godišnjeg foruma

mStart je već tradicionalno bio dio godišnjeg foruma korisnika SAP-a, globalnog softverskog rješenja koji daje priliku za razmjenu iskustava uspješnih tehnoloških tvrtki u našem okruženju.


Ovog puta centralna tema bio je projekt EURO konverzije koji je u finalnoj fazi pred početak nove godine kada sve mora biti spremno za uvođenje eura. O veličini ovog projekta u mStartu dovoljno govori činjenica da se EURO konverzija radi za čak 50 kompanija i u nju je uključeno više od 60 SAP konzultanata u raznim projektnim timovima, dok u cijelosti na projektu rade mStartovci iz gotovo svih službi i odjela.


Svoja su iskustva s kolegama na forumu podijelili mStartovi stručnjaci Neven Lušić, direktor Službe za upravljanje projektima u mStartu koji je u iznimno bogatog karijeri radio na preko 500 IT i drugih projekata i Sandra Geci, voditeljica Odjela sustava za financije, kontroling i HR u mStartu (Služba podrške poslovnih informacijskih rješenja) koja na projektima implementacije SAP-a radi dugi niz godina i voditelj je projekata EURO konverzije za kompanije Fortenova grupe koje koriste SAP sustave.


Čestitamo na odličnom predavanju i veselimo se uspješnoj finalizaciji ovog velikog projekta. 


Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500