mStart među najboljim ITSM konzultantskim tvrtkama u 2019. godini

Zadovoljstvo nam je što možemo objaviti kako nas je časopis CIO Applications Europe uvrstio među 10 najboljih ITSM konzultantskih tvrtki za upravljanje IT uslugama u 2019. godini. Ovo priznanje pripalo je tvrtkama koje su učinkoviti partneri svojim klijentima u postizanju maksimalnog povrata na tehnološka ulaganja.


Evo kako su opisani naš rad i rezultati:

„mStart temelji implementaciju, integraciju i podršku na svom ogromnom iskustvu, koje dolazi iz rada s nekim od najvažnijih regionalnih poslovnih sustava. mStart donosi bogato iskustvo u standardizaciji tehnoloških procesa uz posebni fokus na sigurnost. Tvrtka svojim klijentima pruža kompletnu uslugu isporuke projekata – od dizajna i analize preko razvoja rješenja, ugradnje i testiranja do produkcije pa sve do podrške i održavanja koja osigurava besprijekoran rad. mStart nudi rješenja koja će smanjiti troškove informatičke podrške poslovnog podatkovnog centra, cloud platformi i povećati agilnost, produktivnost i zadovoljstvo korisnika.”


Željko Erjavec, direktor Službe upravljanja uslugama dao je sljedeći komentar u ime cijele tvrtke: „Priznanje naših kolega istinski cijenimo pa se zahvaljujemo časopisu CIO Applications Europe što su prepoznali našu posvećenost izvrsnosti. Ovo će nas sve sigurno dodatno motivirati da podignemo razinu kvalitete i rezultata naših usluga. “


Časopis CIO Applications Europe ističe se jedinstvenim pristupom kolegijalne povezanosti, a profesionalcima nudi najopsežniji pregled tehnoloških trendova. Misija časopisa CIO Application Europe je doprinijeti smanjenju nerazumijevanja toga koja su rješenja najbolja za poslovne odluke.


Izvorni članak (na eglskom jeziku) možete pronaći ovdje: https://itsm.cioapplicationseurope.com/vendors/top-it-service-management-consulting-service-companies.html

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500