mStart po prvi puta implementirao SAP Business One rješenje u Srbiji



Cjelokupna implementacija u potpunosti je odrađena putem online platformi, a tvrtki Chips way d.o.o. poluga je za daljnji rast i razvoj.


Tvrtka Chips way d.o.o. imala je potrebu za rješenjem koje će omogućiti pružanje podrške svim poslovnim segmentima, biti potpuno integrirano, omogućavati cjeloviti uvid u poslovne procese i dostupnost poslovnih informacija na jednom mjestu u stvarnom vremenu. Naravno, isto je moralo pratiti modernizaciju tvrtke te daljnji rast i razvoj.


Odgovori su pronađeni u SAP Business One rješenju – ERP-u za mala i srednja poduzeća, rješenju koje nosi titulu „best core platform“. Odlike ovog cjelovitog rješenja su i visoka razina fleksibilnosti sustava, kao i jednostavna prilagodba specifičnim poslovnim potrebama uz mogućnost integracije s ostalim sustavima.


U suradnji s lokalnim partnerom – B-One Solutions d.o.o., prevladan je izazov prilagodbe sustava lokalnom zakonodavstvu i regulativama, te je u nešto više od četiri mjeseca uspješno izvršena implementacija rješenja koje omogućuje potpuno (end-to-end) povezivanje, evidentiranje poslovnih transakcija unutar poduzeća kroz integrirane module nabave, prodaje, skladišnog poslovanja, računovodstva i financija, proizvodnje, ljudskih resursa, upravljanja projektima.


Najvažniji pokazatelj uspjeha implementacije je zadovoljstvo korisnika. Tvrtka Chips way jedan je od lidera na tržištu slanih grickalica, koji osim u Srbiji, svoje proizvode prodaje na još deset tržišta. U osvrtu na projekt, direktor Luka Jovanović navodi:

„Suradnja s mStart-om od početka je bila na visokom nivou, sam projekt implementacije je tekao sukladno očekivanjima. Obzirom da smo u fazi novih projekata i investicijskih ciklusa, izuzetno nam je važno imati rješenje koje može pratiti naš rast i razvoj, što smo i dobili ovom implementacijom.“


Zadovoljstvo projektom izrazio je i predsjednik Uprave mStarta, Mate Krpan:

„Kao SAP-ovog Gold Partnera, izuzetno nas veseli nova uspješna implementacija SAP B1 rješenja. Njegovanje partnerskih odnosa i ostvarivanje poslovnih ciljeva korisnika u planiranim rokovima i na obostrano zadovoljstvo među našim su prioritetima. Zahvaljujem korisniku na ukazanom povjerenju i cijelom mStart timu na predanosti u zahtjevnim pandemijskim okolnostima.“


Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500