mStartu drugu godinu za redom certifikat Poslodavac Partner

Certifikat Poslodavac Partner je nepristrano priznanje stručnjaka europske HR zajednice koje potvrđuje najvišu kvalitetu upravljanja u sedam ključnih područja ljudskih resursa. Njime se prakse u Hrvatskoj uspoređuju s globalnim trendovima i time unaprjeđuju standardi u upravljanju ljudskim potencijalima te promiču primjeri izvrsnosti u HR-u.


U procesu certifikacije se prolazi i boduje niz tema poput selekcije, razvoja kompetencija, leadershipa, radne uspješnosti, uključenosti i zadovoljstva, karijere i nasljeđivanja, nagrađivanja itd. na svim razinama organizacije.


„Dobiti ovo priznanje drugu godinu za redom velika je potvrda sustavnog rada na privlačenju novih kolegica i kolega u naše timove i njihovo zadržavanje u kompaniji o čemu svjedoče i naše male stope fluktuacije za IT industriju. Još smo jednom pokazali kako rast zaposlenika u dinamičnoj industriji poput naše prati i najviša kvaliteta upravljanja ljudskim resursima. Čestitam kolegicama iz ljudskih potencijala koje su najviše radile na ovom projektu, kao i svim kompanijama Fortenova grupe koje su prošle proces recertifikacije ili po prvi puta dobile ovo važno priznanje.“, izjavio je Mate Krpan, predsjednik Uprave mStarta.

Certifikat Poslodavac Partner ove je godine dodijeljen ukupno 13 kompanija iz Fortenova grupe i svima od srca čestitamo.



Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500