mSTEM kamp 2024 - tjedan najmlađih u mStartu

Naše su kolegice i kolege pratili svoje prvašiće prvi dan u školu, jer su za to već tradicionalno dobili slobodan dan, no tu ne staje naša povezanost s najmlađim mStartovkama i mStartovcima.

Najbučniji i najveseliji dani u godini u mStartu su oni pred početak školske godine kada djeca naših zaposlenika dolaze s roditeljima na posao. Kako bismo im od početka školovanja barem malo približili područje našeg rada, organizirali smo STEM radionice, praćene radionicama zdrave hrane, crtanjem i karaokama.

Preko 50 mališana raznih uzrasta - od 6 do 14 godina, osvojili su sve dijelove naše zgrade, ali i brojna srca pa nam već pomalo nedostaje dječji smijeh i brojna pitanja malih prijatelja.

Laura je na STEM radionicama već četvrtu godinu zaredom. Učenica je sedmog razreda osnovne škole u Karlovcu i u školi najviše voli engleski i, naravno, druženje s prijateljicama. „Najzabavnije je uvijek raditi s robotima, uvijek se iznenadim što sve mogu – točiti piće, svijetliti, okretati se i sl., a sve uz „malo“ programiranja.“, dodaje Laura.

Niko je učenik drugog razreda osnovne škole u Zagrebu koji je, osim robota i upoznavanja novih prijatelja, jako volio radionice crtanja kojim je upotpunio i vrijeme u pauzama od radionica i, naposljetku, prilično obogatio našu „umjetničku“ zbirku. „Ovdje ima jako puno posla za mene i morat ću uskoro doći raditi i pomoći tati. mStart je najbolji.“, zaključio je.

Kako stvari stoje, nema bojazni za pronalazak kadrova u budućnosti, jer u mStart uskoro stižu nove kolegice i kolege 😊.


Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500