mStart je SAP On-premise partner godine

Vrlo smo ponosni na priznanje koje nam je dodijelio SAP i proglasio nas On-premise partnerom za 2019. godinu. Ovo priznanje dodjeljuje se za najbolju prodaju on-premise SAP licenci.

Nagradu je na nedavnom SAP partner Kick off događaju dodijelila Sonja Popović, direktorica SAP Hrvatska, a u ime mStarta nagradu je preuzeo Tomislav Jukić, član Uprave. “SAP i mStart uspješno surađuju već dugi niz godina, a implementacija SAP rješenja predstavlja jedan od glavnih aspekata tog zajedničkog rada. Uistinu smo zahvalni na ovom vrijednom priznanju za naš uloženi trud”, izjavio je g. Jukić.

mStart je kao poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja. U kolovozu 2014. potpisan je ugovor o partnerstvu sa SAP d.o.o. Tijekom 2016. godine mStart je SAP portfelj proširio i sa SAP Business one produktom. Kroz realizaciju značajnih ulaganja u tehnologiju i procese korištenjem najboljih svjetskih rješenja, razvijen je snažan tim s puno poslovnih i tehnoloških znanja te praktičnih iskustava. mStart SAP tim sastoji se od preko 70 konzultanata različitih specijalnosti koji sudjeluju na projektima implementacije SAP sustava te pružaju podršku za više od 2.500 krajnjih korisnika SAP sustava u regiji.