mStart dio HRUSKO godišnjeg foruma

HRUSKO godišnji forum korisnika SAP-a, globalnog softverskog rješenja, daje priliku za razmjenu iskustava uspješnih tehnoloških tvrtki u našem okruženju. mStart je već tradicionalno dio foruma, a ove godine Luka Kapović – voditelj ključnih kupaca u mStartu, održao je predavanje na temu „Kako je SAP Business One unaprijedio poslovanje naših korisnika?“.

Jedna od Lukinih ključnih ekspertiza je uspješno povezati zahtjeve klijenata i tehnološko znanje mStartovih stručnjaka pri uvođenju SAP Business One softvera, specijaliziranog za manja i srednje velika poduzeća.

Tema njegovog predavanja bila je tvrtka A007 plus i Abrakadabra – njihovo centralno mjesto za online kupovinu. Luka je istaknuo kako je cijela implementacija SAP B1 odgovorila na izazove s kojima se Abrakadabra suočavala, među kojima je svakako i praćenje tijeka narudžbi koje sada radi besprijekorno, kao i potreba za smanjivanjem vremena izrade izvještaja i praćenja samog poslovanja, što klijentu omogućuje potpuni fokus na sam biznis.