Gradimo mSjajan mTim

Uz naših više od 340 tehnoloških stručnjaka možeš pronaći područja koja te strastveno zanimaju i u koja ćeš se zaljubiti. Ako si već pronašao tehnološko područje koje te toliko zanima, u mStartu ćeš moći produbiti svoje znanje i iskustvo i u vrhunskom timu to zanimanje dovesti na još veću razinu!
Koristimo zanimljivu i naprednu tehnologiju, ne želimo reći najzanimljiviju i najmoderniju jer upravo sada budućnost pretvaramo u sadašnjost.
Od najvećih svjetskih ERP-ova koje koristi stotine tisuća tvrtki širom svijeta (poput SAP-a) do vlastitih proizvoda i rješenja (poput mCRM i EventWalleta), stvori budućnost svoje tehnološke karijere u mStartu.

Početnik ili iskusan profesionalac? Inženjer ili ekonomist.

Pridruži se mTimu i postani dio naše priče. U mStartu tražimo širok spektar profesionalaca, tako da se nemoj brinuti ako nisi inženjer, već si studirao ekonomiju ili ako si umjesto FER-a, studirao PMF. Nismo samo ‘klasični IT-jevci’ stoga nemoj da te takve misli sprječavaju da se javiš za posao za koji si
zainteresiran!

Vrhunski svjetski standard ili rješenje po mjeri inovacija? Oboje.

Ne morate birati između razvoja rješenja temeljenih na svjetskim standardima poput BMC-a za IT service management ili stvaranja novih rješenja temeljenih na potrebama ključnih klijenata. U mStartu radimo na oba načina kako bi razvijali ne samo bolja tehnološka rješenja, već i vlastito znanje i
iskustvo.

Odaberi svoju karijeru prelaskom između tehnologija i odjela

Kako mStart nudi cijeli niz usluga i podržava cijeli niz tehnologija, kao član mTima ćeš imati priliku usavršiti se ne samo u jednom, već više područja.
Dapače, pomoći ćemo ti da – u trenutku kad si spreman – kreneš raditi na novoj tehnologiji i području.

Upoznajte mTim

 

Povodom obilježavanja Svjetskog dana matematike,
upoznajte naše mMatematičare

 

Aktualni natječaji

Javite se na naše otvorene natječaje kako bismo vidjeli imamo li priliku raditi zajedno

Studentske prakse

Postani dio mTima!