Kao vaš poslovno-tehnološki partner, mStart nudi implementaciju ERP sustava za brzorastuće male i srednje tvrtke kroz SAP Business One, kao i uspješne velike sustave uz vrhunska SAP ERP, SAP S/4HANA i Oracle ERP rješenja. Unaprijedite svoje poslovanje uz podršku naših više od 340
tehnoloških stručnjaka u Zagrebu, Beogradu i Nišu.

Kako vam mStart može pomoći

Iskustvo mStarta utemeljeno je na implementaciji ERP i drugih informatičkih rješenja u nekim od najvećih poslovnih sustava u regiji, a osobito dobro poznajemo procese industrija poput proizvodnje, veleprodaje, maloprodaje, poljoprivrede te distribucije.

Naši stručnjaci će vam prilikom implementacije sustava pomoći optimizirati poslovne procese, integrirati rješenja koja koristite za uspjeh poslovanja, a nećete morati brinuti ni o podršci ili održavanju.

Vodeće regionalne tvrtke pouzdaju se u naših više od 10 godina iskustva u implementaciji ERP rješenja. Partneri smo SAP-a i Oraclea. Također, jedini smo SAP-ov partner u Hrvatskoj sa službeno certificiranim SAP Best practice rješenjem na S/4HANA tehnologiji.

Rast nam je omogućio rad i s novim, brzorastućim tvrtkama kojima omogućujemo rješavanje poslovnih izazova već u toj fazi kroz implementaciju SAP B1 rješenja koje u svijetu koristi više od 50.000 tvrtki.

Zainteresirani ste za naša rješenja? Kontaktirajte nas.

KONTAKT