Konzum

Konzum je vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj. S oko 11.000 zaposlenika ubraja se u najveće poslodavce u državi, a svakog dana u preko 600 Konzumovih prodavaonica kupuje čak 650.000 kupaca. Budući da su se pojavili novi poslovni zahtjevi, a cjenovna politika postojećeg rješenja za automazaciju poslova se drastično promijenila, Konzum je krenuo u potragu za novim, modernijim rješenjem.

Konzum je odabrao BMC Control-M kao tržišnog lidera sa jasno formiranom vizijom i dokazanom stabilnosti, a uz to je i cjenovno prihvatljiv.

Zadatak je bio u kratkom roku migrirati sve podatke o kompleksnim tijekovima poslova sa starog na novo rješenje, detaljno testirati rješenje te pustiti ga u produkciju.

mStart konzultanti su posao odradili od u tjednima, ne mjesecima, što dokazuje koliko je BMC Control-M profesionalan alat sa ugrađenim migracijskih skripama za prijenos iz jednog rješenja u drugo.

Dokaz da je projekt uspješno završen dokazuje to što su svih 600 Konzum prodavaonica otvorene svakog jutra, jer BMC Control-M osigurava da su svi tražene podatke za prodavaonice dostavljeni na vrijeme, prije njihovog otvaranja.